tiistai, 17. kesäkuu 2008
Jääkaapissa oli kermaa ym. menossa vanhaksi, joten aattelin tehdä pikaisesti jonkunlaisen kakun. Pohjan ostin suoraan valmiina kaupasta, kun oli vähän kiirus kakun kanssa.. Kinuskin kanssa tuli vähän kiirus, joten pinnasta ei tullut ikävä kyllä mikään maailman silein.. Pursotuksetkin tehty pikasesti.. Mutta maku oli kuitenkin hyvä ja kakku kelpasi muillekin useampaankin otteeseen.. :)
Kakun välissä on mansikka- ja vattuhilloa sekä rahkaa ja kermaa..
Kinuski:
2 dl kermaa
1 dl sokeria
1 dl fariinisokeria
2 tl vaniljasokeria
Sekoita ainekset keskenään ja keitä niitä noin 15 minuuttia. Kinuski on valmista kun pudotat tipan sitä kakun päälle ja se ei imeydy kakkuun tai leviä suuresti.
Suklaaperhoseen löytyy loistavat ohjeet ja hyvät kaavakuvat
Kinuskissalta.
Kommentit