Ensimmäistä (?) kertaa tuli kokeiltua hyydytettyä kakkua, viimeinkin. :) Eikä kyllä ollu vaikeeta tai mitään.. Ja hyvin onnistukin, joten tulevaisuudessakin uskaltaa kokeilla vastaavia. :)
Ohje on Fazerin, poimittu jostain lehdestä, jossa se oli mainoksentapaisena..

200 g suklaakeksejä
50 g voita sulatettuna

2 dl vispikermaa
120 g Marianne Crush-rouhetta
200 g rahkaa
5 liivatelehteä
1 dl kiehuvaa vettä

400 g marjoja (esim. vadelmia)
1 dl sokeria
4 liivatelehteä
1 dl punaista mehua

Murenna keksit ja sekoita voisulan kanssa. Painele muruseos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon Marianne Crush sekä rahka. Liota liivatelehdet (5kpl) runsaassa kylmässä vedessä 5 min. ja purista niistä ylimääräinen vesi pois. Sulata liivatelehdet kiehuvaan veteen. Sekoita liivateseos kevyesti käännellen Marianne-vaahtoon ja kaada seos keksipohjan päälle. Anna hyytyä jääkaapissa 2-3 tuntia tai kunnes rahkaseos on hyytynyt.

Soseuta marjat tehosekoittimessa sokerin kanssa. Liota liivatelehdet (4kpl) 5 min. ja purista niistä ylimääräinen vesi pois. Sulata liivatelehdet kiehuvaan mehuun. Sekoita liivateliemi survottujen marjojen joukkoon ja nostele seos hyytyneen Marianne-kerroksen päälle. Hyydytä kakkua jääkaapissa pari tuntia tai yön yli.