Mustikan ja sitruunan liitto on mukava, kannattaa kokeilla. Mukavan pirtsakkaa näin kuumana kesäpäivänä. :) Ohjeeseen voi tietysti lisätä kermaa, jos tykkää rahkan tehdä yleensäkin käyttäen sitä. Itse teen rahkan ilman kermaa - tulee muka kevyempää.. ;)

1243710281_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

2-4:lle (riippuen annoksen koosta):

200 g maustettua rahkaa - sitruuna (Valio)

250 g maitorahkaa

n. rkl sokeria

n. 2 dl mustikoita (tai maun mukaan)

 

Sekoita sitruunarahka ja rahka sekaisin. Sokeroi marjat, huom. pakastemarjoihin on hyvä laittaa hiukan enemmän sokeria kuin tuoreisiin.

Sekoita marjat ja rahka tai voit myös kerrostaa ne kauniisti jälkiruokakippoihin. Tarjoile heti.

Vinkkinä: mustikoiden tilalle voisi käydä hyvin myös esim. vadelmat.