Löysin tämän herkullisen ohjeen Kinuskikissan blogista. Hyviä olivat, tosin minun kuorrutteesta tuli syystä tai toisesta liian löysää.. Mutta se ei pahemmin makua haitannut. ;) (Pahoittelen hieman huonolaatuista kuvaa, täytynee harjoitella tuota kuvaamista..)

Muokkausta: vaihdoin Kinuskikissan esimerkin jälkeen ohjeeseen kerman määräksi ½ dl aiemman 3/4 dl sijasta. Jospa tuolla määrällä päällisestä ei tulisi niin löysää. :)

 

1372611.jpg

Tässä vielä ohje Kinuskikissan blogista kopsattuna:

15-20 kpl

150 g margariinia
1 1/2 dl sokeria
2 munaa
3 1/2 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 1/2 rkl kaakaojauhetta
1 1/2 dl maitoa tai kermaa
1 levy (100 g) Pandan Toffee-suklaata

Kuorrutus:
1 1/2 levyä (150 g) Pandan Toffee-suklaata
1/2 dl kermaa

00aa2.JPG
Leikkaa suklaalevy veitsellä rouheeksi tai säästä palat kokonaisina muffinssien sydämiksi. Jälkimmäisessä vaihtoehdossa kannattaa käyttää isompia muffinssivuokia, sillä paloja tulee yhdestä levystä 15 kpl.

Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää munat yksitellen. Yhdistä kuivat aineet ja lisää taikinaan maidon/kerman kanssa. Mikäli käytät rouhetta, lisää se lopuksi nuolijalla sekoittaen taikinaan.

Täytä muffinssivuoat taikinalla. Jos teet toffeesydänversion, nosta lusikalla nokare taikinaa muffinssivuokaan, aseta päälle suklaanpala ja peitä taikinalla. Paista 225 asteessa 12-15 min. Anna jäähtyä.

Mittaa kattilaan kerma ja paloiteltu suklaa. Kuumenna miedolla lämmöllä sekoittaen, kunnes suklaa on sulanut kerman joukkoon. Levitä muffinssien päälle.