Vappuaaton illanistujaisiin piti leipoa pikkaisen suolaista mussutettavaa, joten tein munariisipasteijoita. Hyviä kuulemma ovat, ainakin koemaistaja totesi näin.. ;)

1241090058_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

24 kpl

12 lehtitaikinalevyä

täyte:

4  keitettyä munaa
n. 1,5 dl riisiä (mitta keittämättönä)
ruohosipulia
suolaa
ripaus mustapippurirouhetta

Sulata lehtitaikinalevyt. Keitä munat & riisi. Muussaa munat haarukalla, sekoita joukkoon riisi, ruohosipuli, suola ja pippuri.

Leikkaa lehtitaikinalevyt kahteen osaa, laita täytettä levyn keskustaan käännä levyn reunat kiinni. Käännä pasteija vielä paistoa varten niin, että levyjen liitoskohta on alaspäin. Halutessasi voit painella pasteijan pintaan reikiä haarukalla.

Voitele pasteijat munalla ja paista 225 asteessa noin 10-15 min, kunnes pinta on saanut sopivasti väriä.

______________________

 

OIKEIN SIMAISAA JA MUNKKISTA VAPPUA KAIKILLE!