Mustikka ja valkosuklaa - yhdessä ja erikseen - on näköjään nyt kokoajan esillä mun leivonnaisissa.. Ei kylläkään tietoisesti, mut näillä mennään nyt sit. :) Eli taasen muffinseja, tällä kertaa mustikka-valkosuklaa. Ohje löytyi Marielta täältä. Tein ohjeen kaksinkertasena, kun piti saada vähä useampi kappale.. Kaksinkertaistettuna ohjeesta tuli 26 kappaletta muffinseja, tosin yritin saada niistä mahdollisimman isoja, joten hiukan pienempiä olisi tullut tietysti enemmän.. Ekaa kertaa oli myös käytössä muffinipelti, ja voi vitsit että on kätevä! Suosittelen ehdottomasti, jos ees joskus tekee muffinseja..

1243764099_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä vielä ohje kopioituna:

3 munaa

1 1/4 dl sokeria

100g voita tai margariinia

4 dl vehnäjauhoja

2 tl leivinjauhetta

1 tl vaniljasokeria

3/4 dl flora vanillaa

80 g valkosuklaata

1 1/2 - 2 dl mustikoita

Sulata rasva, anna jäähtyä. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Yhdistä vehnäjauhoihin leivinjauhe ja vaniljasokeri. Rouhi valkosuklaa hienoksi muruksi. Lisää taikinaan noin kolmessa eri erässä vuorotellen rasvaa,  sihdaten jauhoja ja flora vanillaa. Sekoita lusikalla kevyesti käännellen sekaisin. Kääntele sekaan valkosuklaamurut ja sen jälkeen erittäin varovasti noin 3/4 mustikoista, käännä kerran tai kaksi lusikalla taikinaa sekaisin. Lusikoi taikina muffinivuokiin. Ripottele pinnalle mustikoita. Paista 200 asteisessa uunissa noin 15-20 minuttia.